در شبی که شاگردان یورگن کلوپ دربی مرسی ساید را باختند، شیاطین سرخ هم به یک پیروزی خانگی دست پیدا کردند.
به گزارش انصار، در ادامه دیدارهای معوقه هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال انگلیس، شب گذشته (چهارشنبه) از ساعت 23:30 چهار بازی برگزار شد که در مهمترین آنها در دربی منطقه مرسی ساید، تیم فوتبال لیورپول یکی از سه مدعی قهرمانی مهمان رقیب همشهری اش اورتون بود و این بازی را با نتیجه 2 بر صفر به تیم میزبان واگذار کرد.
جارد برنثویت در دقیقه 27 و دومنیک کالورت لوین در دقیقه 58 گول های منجر به پیروزی اورتون بحران زده را به ثمر رساندند تا این تیم با کسب سه امتیاز بسیار ارزشمند این بازی، یازدهمین پیروزی اش را کسب کند و با افزایش فاصله خود با منطقه سقوط به هشت امتیاز، به بقا در لیگ برتر جزیره امیدوار شود. در سمت مقابل اما لیورپول با قبول این شکست بدموقع 74 امتیازی ماند و نتوانست خودش را به آرسنال 77 امتیازی و صدرنشین برساند. این در حالی است که منچسترسیتی با دو بازی کمتر و تنها یک امتیاز اختلاف با لیورپولی ها پشت سر آنها در رده سوم قرار دارد و به طور بالقوه می تواند جای مرسی ساید ها و حتی آرسنال را در صدر جدول بگیرد.
در بازی همزمان در ورزشگاه اولدترافورد اما تیم فوتبال منچستریونایتد مهمان خود شفیلدیونایتد را با نتیجه 4 بر 2 از پیش رو برداشت. در این بازی اگرچه شفیلدیونایتد با گولزنی جیدون بوگل در دقیقه 35 پیش افتاد، اما گول دقیقه 42 هری مگوایر برای شیاطین سرخ مانع از شکست آنها در نیمه نخست شد. در نیمه دوم، باز هم شفیلدیونایتد زودتر به گول رسید و این بار بن بریرتون در دقیقه 50 گولزنی کرد. 11 دقیقه طول کشید تا من یونایتد گول خورده را توسط برونو فرناندز از روی نقطه پنالتی جبران کند. تلاش های منچستریونایتد برای کسب تمام امتیاز این بازی در نهایت ثمر داد و فرناندز با زدن دومین گول خود در دقیقه 81 شیاطین سرخ را پیش انداخت و چهار دقیقه بعد راسموس هویلون تیر خلاص را به قلب مهمان شلیک کرد.
پیروزی شانزدهم یونایتد در سی و سومین بازی اش در فصل جاری لیگ برتر انگلیس، این تیم را با 53 امتیاز، یک پله در جدول بالا برد و به رده ششم رساند. البته شکست 2 بر صفر نیوکاسل در خانه وستهام در بازی همزمان نیز در صعود شیاطین سرخ تأثیرگذار بود. این به معنای افزایش شانس شاگردان اریک تن هاخ برای کسب سهمیه رقابت های اروپایی فصل آینده است.
در دیگر بازی شب گذشته لیگ برتر نیز بورنموث با نتیجه یک بر صفر ولورهمپتون را شکست داد. در تنها بازی معوقه باقیمانده از هفته بیست و نهم لیگ برتر انگلیس، از ساعت 23:30 امشب منچسترسیتی مهمان برایتون خواهد بود.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/31267